عرضه «صدایی که از اعماق وجودم می‌آمد» در کتابفروشی‌ها | قصه زن فرانسوی که شیعه شد زیاد بغل کردن نوزاد خوب است یا بد؟ ویدئو | روایتی دخترانه از زیارت امام رضا (ع) نجوا‌های دختران مشهدی با امام رضا(ع) ۶ مدال ایرانی بانوان در پایان روز سوم دوومیدانی غرب آسیا کسب شد صرف هزینه میلیاردی بانوان پولدار برای مادرشدن بدون بارداری! زنان، درگیر دوگانه اشتغال و مادری آیت‌الله رئیسی به ارتقای جایگاه زنان و ضرورت میدان‌دادن به آنان معتقد بود مادر مشهدی در هفته سی و سوم بارداری صاحب ۴ فرزند دختر شد حرم نوشت‌های یک خادمه | عزت نفس گمشده مادر نقد و بررسی فیلم «زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند» از نگاه دختران دهه هشتادی با حضور کارگردان دیدار دختران رسانه‌ای «شهربانو» با مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا انتقاد خزعلی از کمبود اساتید متخصص در حوزه مطالعات زنان انسیه شاه‌حسینی: حقوق زنان هنرمند برای آیت‌الله رئیسی مهم بود اینستاگرام روی موج بی‌اخلاقی افزایش تعداد فروشندگان ترمز بازار مسکن را کشید (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) خبرنگاران زن فلسطینی قربانیان ترورهای هدفمند اسرائیل بی‌بی منجمه؛ بانوی نامدار ایرانی در عرصه ستاره‌شناسی زنان می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند؟ بیشتر کشته‌شدگان حمله به اردوگاه رفح زنان و کودکان بودند
سرخط خبرها
کاهش معنادار تعداد کودکان شیرخوارگاه‌ها برای نخستین بار

کاهش معنادار تعداد کودکان شیرخوارگاه‌ها برای نخستین بار

  • کد خبر: ۲۲۰۵۶۳
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
مدیرکل مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از کاهش معنادار تعداد کودکان شیرخوارگاه‌های سراسر کشور برای نخستین بار در پایان اسفند سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، سعید بابایی مدیرکل مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در پایان اسفندماه سال گذشته، ۶۱۲ کودک در شیرخوارگاه‌های سازمان بهزیستی در سراسر کشور حضور داشتند، گفت: بر اساس این آمار بیشترین میزان کودک در شیرخوارگاه‌های حضرت ولیعصر (عج) استان فارس، شیرخوارگاه مادر استان کرمان، شیرخوارگاه شبیر و شیرخوارگاه حضرت آمنه (س) استان تهران و شیرخوارگاه امام علی (ع) استان البرز بوده است.

وی با اعلام اینکه در آغاز سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه‌های کشور حضور داشته‌اند، گفت: از دلایل کاهش این آمار می‌توان به مددکاری فعال برای بازپیوند یا واگذاری کودکان به خانواده خویشاوندان، تسهیل در امر فرزندخواندگی و راه‌اندازی طرح خانواده میزبان اشاره کرد. به طور مثال، تعداد کودکان در شیرخوارگاه‌های استان تهران در آغاز سال ۱۴۰۰ حدود ۲۵۰ کودک بود که در پایان سال ۱۴۰۲ به زیر ۱۰۰ کودک کاهش یافته است.

بابایی با اشاره به این که هدف سازمان بهزیستی تعیین تکلیف همه کودکان ورودی به شیرخوارگاه‌ها و در مرحله نخست در زیر ۶ماه و در مرحله بعدی در زیر ۳ماه است، افزود: نکته مهم دیگر این است که از این آمار نیز بیش از ۵۰ درصد کودکان حال حاضر مقیم شیرخوارگاه‌ها زیر ۳ماه است که وارد شیرخوارگاه‌ها شده‌اند که نشان از تحرک مددکاری در مراکز را دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.